9 Şubat 2013 Cumartesi



Lacivert Restaurant, tarihi bir boğaz yalısında, yaz aylarında olağanüstü bir rıhtımda, kış aylarında ise manzarayı içine alan yeni tasarımıyla, camekanlı sıcacık salonlarında 1999 yılından bu yana hizmet veriyor.

Mevsime göre değişen menüsüyle, yılın tüm zamanlarında açık bir mekan. Yeşilin ve mavinin buluştuğu geniş bahçesi, bahar aylarından itibaren İstanbul boğazının bütün güzelliklerini sofranıza taşıyor. Servis öğle saatlerinde başlıyor ve gecenin ilerleyen saatlerine dek devam ediyor. Rıhtım barı, günbatımı saatlerinde aperatifler için romantik bir seçenek. 


Aşkın Derin Sularında ;
Lacivert Restaurant ın yaratıcı şefi Hüseyin Ceylan ve ekibi 2013 Sevgililer Günü menüsünde her biri binlerce yıldır afrodizyak olarak bilinen aşkın kokusu , tadı, tutkusu olmuş bitkileri, baharatları, yemişleri ve meyveleri kullanarak sürükleyici ve yaratıcı bir menü hazırladı.
Bu Aşk dolu geceye kıpkırmızı noktayı ise bir lacivert klasiği olan aşk pastası koyuyor.  Dj Canan eski ve yeni aşk şarkılarından oluşan sevgililer günü  repertuvarı ile geceye renk katıyor olacak.

Mekan hakkında detaylı bilgi için lacivert-restaurant-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder